29 de setembre 2008

El repte d'en Krambis

Avui estreno una etiqueta nova que no m’esperava. Ha estat tota una sorpresa del meu amic Krambis. Es tracta de respondre un grup de preguntes i passar-ho a més gent de blogs on posi “el repte de ...”

Doncs bé, el repte de’n Krambis comença dient:

1. Coge el libro más cercano, ve a la página 18 y transcribe la cuarta linea.

(...) –re un terror incontrolable. Las piedras estaban muertas de miedo.
Llibre: Rechicero de Terry Pratchett, llibre que va arribar a les meves mans d’una manera curiosa, d’una persona amb qui vaig compartir alguna nit i que no he vist més i que, per cert, el llibre em va sorprendre molt... quina casualitat...

2) Cuenta lo último que viste en la tele.

Doncs he de reconèixer que part del que miro a la telvisió és un ritual del pis on visc, ja que és tot un fet social aquí a la nostra petita llar... Mai havia vist tants programes.

L’últim que he vist ha sigut el de la meva amiga Paula de “Pekin Express” i ara sona de fons el de Cuarto Milenio que parlaven sobre l’illa de pasqua i ara estaven comentant unes troballes sobre, casualment, Sacsayhuamán, lloc on vaig estar quan vaig viatjar cap a Perú i Bolívia, concretament està situat al Perú, al costat de la ciutat de Cuzco...

Quina altra casualitat, un dels viatges de la meva vida...

3) ¿Qué proyectos tienes entre manos ahora?

Entre mans tinc el projecte de viure dia a dia, d’aprofitar tot allò que puc, d’escapar i de viatjar una mica, de canviar de feina per a trobar-ne una de millor on es valori tot allò que he après.

També hi ha un projecte més sentimental, que és el d’anar a Cuba, de nou anar-hi a viure, però també poder-hi aportar un granet de sorra... de nou segueixen les casualitats amb més viatges, no?! Jeje.

4) ¿Qué material te gustaría probar?

Mmmm... curiosa pregunta aquesta... Potser la manteta més còmode del món, perquè em tapi aquestes nits que ja fa una miqueta de fred...

Doncs bé, ara em toca enviar aquest repte (que ara per els que el rebeu serà el repte de la Nymnia) a algunes persones, però he de dir que si us motiveu podeu fer-lo també igualment als vostres blogs. El repte l'hauran de fer (i bé que comencem amb un bastant senzill, a veure si n'anem rebent de més complicats) les persones que hi ha a continuació:

  • Ximo: tinc moltes ganes de llegir com ell, amb la seva manera tant particular de veure les coses, pot explicar i superar aquest repte.
  • Txiki: no te'n salves, a veure si així fas alguna coseta més amb el teu blog que tenia molt bona pinta!!!
  • Mon: qui sap, si vens per aquí potser t'animes també a fer el repte...
  • Myself: vull que respongui el repte amb les seves paraules dolces tant maques...
  • (...) Els que no he dit també podeu llençar-vos a fer-lo, estaria encantada de llegir-vos!

5 comentaris:

Mon ha dit...

ei...acepto el repte...però ho publicare d'aqui a uns dies

Unknown ha dit...

Molt ben respost el repte. Te l'has currat molt.

Petons :)

Nymnia ha dit...

Mon: resto a l'espera de veure com te'n surts del repte...jejeje!

Krambis: merci! Celebro que t'agradi! Me l'he currat perquè un repte per part teva no és un repte qüalsevol, home! jejeje! petonets!

Anònim ha dit...

Està bé, m'agrada la idea, el que passa és que com que no tinc bloc respondré aquí mateix (espere que no siga una molèstia):

1)Maleïda casualitat, la pàgina 18 està totalment en blanc... però la quarta línia de la pàgina 19 és:
"magatzem, ni taller, preferint-se més eixa festa que la dels darrers"
El llibre és "Contalles a l'ombra del Montgó" de Maria Ibars.

2)L'últim que he vist ha estat el temps de la TV3 perquè demà tenia intenció d'anar a Port Aventura... però res, ho deixarem per a una altra ocasió.

3)A veure si puc combinar estudi i festa i, de quan en quan, alguna estona de tranquil·litat i meditació... i també guanyar uns dinerets amb alguna feineta que em trobe.

4)M'agradaria provar un vehicle fantàstic que em poguera portar a qualsevol lloc del món en un segon, tot això sense contaminar.

Salut i petons ^_^

Anònim ha dit...

Per que no:)

Photobucket