10 d’octubre 2008

Premi!

Fa uns dies, en Krambis em va tornar a donar una sorpresa molt agradable, un detallet que, de veritat, m'ha fet moltissima il·lusió i que no volia deixar-lo de compartir amb vosaltres. El detall de'n Krambis, va ser ni més ni menys que aquest premi, que ara mateix posaré a continuació del que ja fa temps també vaig tenir l'honor i l'alegria de poder rebre'l per part d'un altre amic:






I com molt bé també va dir en Krambis, els premis són per a compartir-los, i jo no volia deixar de compartir-lo amb dos blogs que, ara mateix, em son molt propers. Això sí, li donaria a en Krambis perquè és qui més se'l mereix, però esclar, algú m'ha passat davant i, a més, és ell qui me l'ha donat a mi. Així doncs, aquest premi, també el voldré compartir amb:

Myself: ja us he parlat sovint d'ella, de les seves dolces paraules i del molt que m'agrada el seu blog, encara que faci poc que hagi començat, per a mi val tant o més com un que tingues 1000 anys d'existència.

Mon: Bé, en Mon té molts premis sempre, i no m'estranya! Espero que aquest no el tingui i poder-li fer una sorpreseta...Perquè él blog de La garrofa és tot un món sorprenent, un treball que no es fa només assegut des del sofà i, una tasca vital en tot allò que està fent. A més, segurament, si no fos per en Mon, el món de la Nymnia ara tampoc existiria... Moltes gràcies per a tot!

6 comentaris:

Krambis ha dit...

Eii que te'l mereixes :)
Enhorabona.

Petons i bon cap de setmana.

Mon ha dit...

Enhorabona noia a la vegada que et dona les gracies sempre es bonic rebre premis sobretot perque et em fan posar vermell com un tomaquet i com jo soc molt timit doncs nomes em falta aixó be que m'enrotloo com un rollito de primavera, o com una persiana de corda.....en fin pilarin...que m'embarga l'emoció i que bueno el possarem a lluir....

Nymnia ha dit...

Krambis, moltíssimes gràcies!
Mon! Celebro que t'agradi! Felicitats pel premi!

Unknown ha dit...

Enhorabona noia! Me n'alegre molt per tu :P

Nymnia ha dit...

aix que em poso vermella de l'emoció!! jeje! Gràcies!

myself ha dit...

Enhorabona Nymnia! I gràcies també encara que no crec que me'l mereixi!
Un petó!

Photobucket